Tečaj striženja psov

KAKO POTEKA TEČAJ STRIŽENJA PSOV:

Tečaj striženja psov poteka v prostorih salona Šapca.  Namenjen je posameznikom, ki se želijo naučiti striženja in urejanja psov in izvedeti več o sami opremi v salonu. Tečajnike želimo v mesecu dni (skupaj 80-120 ur) naučiti različne tehnike striženja oz. urejanja psov glede na pasme in standarde striženja.

Tečaj je sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela. Teoretični del vključuje poznavanje pasem in standardov striženja, poznavanje opreme, aparatov za striženje, kozmetike, dezinfekcijskih sredstev,… Praktični del vključuje učenje striženja in trimanja, nego kužkov glede na tip dlake, kopanje, čiščenje ušes, krajšanje nohtov, nego blazinic, odstranjevanje parazitov,.. Na tečaju poleg naštetega spoznate tudi  psihologijo psa in samo poslovanje salona (nakup pripomočkov in kozmetike za delo, priporočene literature in DVD-jev ter delo s strankami,…)

CENA TEČAJA:

80 urni tečaj striženja psov stane 1800 Eurov. Po prejemu prijave vam pošljemo račun za plačilo akontacije, ki znaša 30 odstotkov celotne vrednosti tečaja. Ostali znesek tečajniki poravnajo ob pričetku izvajanja tečaja. V primeru neudeležbe tečaja akontacije ne vračamo.

Informacije:

Telefon: 041/274-159
E-mail: m.manca@gmail.com